Elke supporter heeft een stem.

Verkiezingen

De Anhangersraod heeft een belangrijke stem bij de Graafschap. Waarom? De anhangersraod heeft adviesrecht. De directie en de raad van commissarissen erkennen dat, het is bij reglement vastgesteld.Dat is niet niks. Bij elke belangrijke beslissing van de club móet de raod gehoord worden. De adviezen van de raod kunnen niet genegeerd worden. 

De Anhangersraod van nu is de eerste gekozen raad. Elke seizoenkaarthouder van de Graafschap heeft kunnen stemmen op de kandidaat van zijn of haar keuze.

Lees verder

[ Tekst voor 'Welkom' niet beschikbaar ]

donderdag 28 februari 2019

Nieuwe kantine groot succes

De nieuwe supporterskantine op het Spinnekopplein is ook in financieel opzicht een groot succes. Financieel directeur Remon Enting heeft op dit moment nog geen precieze cijfers 'Maar we kunnen nu al zien dat de horeca-omzet flink aan het stijgen is', zegt hij. 'Als je puur naar de financiën kijkt zou spelen in de nacompetitie zeer welkom zijn, want dat brengt extra geld in het laatje. Maar eerlijk gezegd heb ik toch liever dat we ons rechtstreeks handhaven.'

Lees meer
donderdag 28 februari 2019

De Graafschap boert goed

Onze club stevent af op een positief financieel eindresultaat. De clubleiding verwacht aan het eind van het seizoen uit te komen op een netto winst van 400.000 euro. Dat is min of meer zoals verwacht. ‘Er is een enorm verschil tussen eerste en eredivisie’, zegt financieel directeur Remon Enting. Vorig seizoen werd afgesloten met een verlies van 750.000 euro. Dat komt vooral door het grote verschil in televisiegelden die clubs ontvangen. In de eredivisie toucheert De Graafschap 1,9 miljoen euro

Lees meer
donderdag 28 februari 2019

Nieuwe leden

Nieuwe leden Anhangersraod De Anhangersraod van De Graafschap telt een drietal nieuwe leden. De vacatures die waren ontstaan door het vertrek van Maarten Hagelstein en Geert-Jan Kettelarij zijn opgevuld door Henk van Uitert en Bryan Keurntjes. Oud-speler René Bot is opgevolgd door Hein Schreur.

Lees meer

[ Tekst voor 'Slogan' niet beschikbaar ]

De RSS kon niet geladen worden.

[ Tekst voor 'Adres' niet beschikbaar ]

Ik wil me ook sterk maken
voor De Graafschap!

Meld mij aan!

Wij willen je in ieder geval bedanken voor de steun aan jouw club!

Wim van de Louw Rene Bot Ferry Nahon

Bekijk alle leden

© 2019 Anhangersraod|Ontwerp & Realisatie:   HomeLedenNieuwsOver onsContact