Anhangersraod

Elke supporter heeft een stem.

Verkiezingen

De Anhangersraod heeft een belangrijke stem bij de Graafschap. Waarom? De anhangersraod heeft adviesrecht. De directie en de raad van commissarissen erkennen dat, het is bij reglement vastgesteld.Dat is niet niks. Bij elke belangrijke beslissing van de club móet de raod gehoord worden. De adviezen van de raod kunnen niet genegeerd worden. 

De Anhangersraod van nu is de eerste gekozen raad. Elke seizoenkaarthouder van de Graafschap heeft kunnen stemmen op de kandidaat van zijn of haar keuze.

Lees verder

[ Tekst voor 'Welkom' niet beschikbaar ]

dinsdag 19 april 2016

AR vergadering 18 april 2016

Op maandag 18 april 2016 is de Anhangersraod bijeen geweest voor de maandelijkse vergadering. De notulen van de voorgaande vergaderingen waren door omstandigheden nog niet goedgekeurd of volledig. In deze vergadering zijn de notulen goedgekeurd en onderstaand te vinden. Agendapunten inbrengen voor de Anhangersraod? Schrijf een mail of schiet een van de leden aan!

Lees meer
maandag 22 februari 2016

Simon Kistemaker benoemd tot Erelid De Graafschap

Al geruime tijd werd er in het bestuur van de Vereniging over gesproken om Simon Kistemaker voor te dragen als Erelid van De Graafschap. Bestuurslid Rob Küpper kwam met het voorstel om ‘de Kist’ in 2016, vijfentwintig jaar na het ongeslagen behaalde kampioenschap onder zijn leiding, voor te dragen. Op zondag 21 februari werd een bijzondere Algemene Ledenvergadering van de Vereniging bijeen geroepen.

Lees meer
maandag 18 januari 2016

Notulen AR vergadering oktober 2015

Op maandag 16 november is de Anhangersraod bijeen geweest voor de tweede reguliere vergadering van dit voetbal seizoen. De notulen van onze vergadering van oktober zijn hier goedgekeurd en is hieronder te vinden. De notulen van de vergadering van november zullen in januari 2016 online komen, nadat deze zijn goedgekeurd door de vergadering. Vergaderschema is vastgesteld op iedere derde maandag van de maand.

Lees meer

[ Tekst voor 'Slogan' niet beschikbaar ]

De RSS kon niet geladen worden.

[ Tekst voor 'Adres' niet beschikbaar ]

Ik wil me ook sterk maken
voor De Graafschap!

Meld mij aan!

Wij willen je in ieder geval bedanken voor de steun aan jouw club!

Wim van de Louw Rene Bot Ferry Nahon

Bekijk alle leden

© 2017 Anhangersraod|Ontwerp & Realisatie:   HomeLedenNieuwsContact